Innholdsmarkedsføring fra CCT

Det store uterommet i Vestlunden kun ti minutter utenfor Bergen blir beriket med trær, planter og busker - dette gir et levende landskap som endrer seg i takt med årstidene og inviterer til et liv også utenfor leiligheten.

– Tomten disse byggene som vil inneholde 49 leiligheter ligger på besitter arkitektur - og landskapskvaliteter som gir unike muligheter for et fantastisk frodig og grønt uteområde. Her får man et flott, inkluderende og berikende felles uteområde for alle beboerne, og det er ikke noe man finner ofte i så tett nærhet til Bergen sentrum, forteller Remy Brekke, eiendomsmegler hos Privatmegleren Vikebø & Jørgensen, som starter salg av leilighetene 15. oktober.

Les mer om prosjektet og få tilsendt prospekt

Liv utenfor leiligheten

I trygge og barnevennlige omgivelser ligger Vestlunden fantastisk fint til i et frodig og naturrikt område i Fyllingsdalen, med gode turmuligheter tett på. Det store uterommet blir beriket med trær, planter og busker som har blomstring på forskjellige tidspunkt - dette gir et levende landskap som endrer seg i takt med årstidene. Et flott og tilgjengelig parkområde inviterer til et liv også utenfor leiligheten, og det er det mange som setter pris på.

– Det er ikke vanskelig å se for seg at unge familier vil stortrives her, men Vestlunden vil med sine gode egenskaper og nærhet til Bergen sentrum tiltrekke en mangfoldig befolkningsstruktur. Utbygger har gjort en god jobb for å nå alle aldersgrupper i alle livssituasjoner med dette prosjektet. Så når innflytting begynner vil det både være enslige, småbarnsfamilier og godt voksne blant de som får gleden av å bo i disse flotte omgivelsene, forklarer Brekke. Han påpeker også at det er bra for allslags kjøpergrupper at man her kun må betale 150 000 kroner av kjøpesum i forskudd, i stedet for det vanlige - 10 prosent, og resterende beløp ikke før overtagelse av leiligheten.

Kikk på prosjektet på finn.no

Nye historier i flotte hjem

De to byggene som nå skal reise seg i Vestlundveien 22 blir bygget etter punkthusprinsippet, hvor sentralkjernen benyttes til trapp og heis. Dette frigjør alle fire fasaderetninger, og gir alle leilighetene gode sol- og utsiktsforhold.

– Samtlige 49 leiligheter vil også ha egen balkong eller uteplass, og har direkte adkomst fra parkeringskjeller med heis. Arealeffektive planløsninger og gode kvaliteter sørger for at det er mer enn bare uteområdet som er tiltrekkende med disse boligene. Man kan velge mellom flotte 2-, 3- og 4-roms nøkkelferdige leiligheter fra 54 til 96 kvadratmeter. Felles for alle er at de er en del av et bærekraftig bomiljø som inkluderer moderne, energieffektive løsninger, sier Brekke, og legger til:

– Dette vil bli et godt hjem. Vestlunden skal bli den gode starten for mange nye historier for mange nye beboere med fremtiden i Fyllingsdalen, og jeg er stolt av å kunne presentere et så attraktivt prosjekt, sier Brekke, og inviterer interesserte til å ta kontakt med ham om de har noen spørsmål.

Ta kontakt med Privatmegleren

Vestlunden ligger kun 10 minutter unna Bergen sentrum med bil eller buss.

Vestlunden ligger kun 10 minutter unna Bergen sentrum med bil eller buss.